FED FRI WEEKEND

- for alle børn i 1. – 5. klasse
TIL LANDS, TIL VANDS OG I LUFTEN!

Kom til en uforglemmelig Fed Fri Weekend d. 20. – 21. september 2019 i Thyregod Fritidscenter.
Vi starter fredag kl.18.30 omklædte i Thyregod Hallen og fortsætter til lørdag morgen kl. 08.00.

I løbet af aftenen og natten vil vi i Thyregod Gymnastikforening sørge for;
at du kommer til at svede, grine, råbe og blive træt.
Der er voksne guider med hele vejen!

Program og yderligere information findes på Thyregod Gymnastikforenings hjemmeside sammen med tilmeldingen.

Der er plads til 180 deltagere, og det går efter ”først til mølle …” princippet.

Prisen er kun 175,00 kr. som betales ved tilmelding.

Tilmelding foregår her på siden under Fed, fri weekend.
Er du allerede registreret hos Thyregod Gymnastikforening så husk at rette alder og klasse.

Man er først tilmeldt, når der er betalt.
Husk at skrive adresse, skole og klasse og evt. andre

bemærkninger på tilmeldingen.

Sidste frist for tilmelding d. 7. september 2018

BROEN Vejle støtter trængte børn og unge i hele Vejle Kommune, så de har mulighed for at deltage
Fritidsaktiviteter i lokale foreninger. Henvend dig til bestyrelsen i Thyregod gymnastikforening, så skal vi gerne hjælpe med det praktiske.

Thyregod Gymnastikforening